Rav tanácsa a Reggeli leckéből

Rav tanácsa a Reggeli leckéből; 2013. május 01. 

Rav Tanácsa Mára

Drága Világcsoport!

Rav tanácsa a Reggeli leckéből: A jövő állapot eljátszása, mintha az már létezne, és írjunk történetet minderről.

“Képzeld el magad a jövő állapotban itt és most, és játszd is el azt. Mint egy kisgyerek a játékkal. Én most ezen a szinten vagyok, mely a “Parsza felett”-i állapotnak van nevezve, a Machszom felett, és érzem amint hozzá tapadtam a Teremtőhöz, mint egy kisgyerek…megragadva, átkulcsolva a lábát. Ez pontosan az alsó Parcuf formája mely a Felső NHY-re öltözik, magát afelé lenullázva.

És akkor megjelennek a zavarok, akadályok…És én boldogan várom érkezésüket, mivel azokkal együtt képes vagyok igazolni a Teremtőt, és Ő vele még jobban összekapcsolódni.”

A 1O-es csoportokban: “Mondjuk azt, hogy ez a 10 ember a csoport. Ne is gondolj a nagyobb csoportra….Most akkor fel kell használnuk, ezt a gyakorlatot, vegyük magunkhoz a fenti történetet, menjünk azon keresztül újra és újra, beszéljünk arról a 1O-es csoportban, írjuk újra egy kedvesebb, szebb módon…Tanuljunk ilyen módon…Minden abból származik, hogy “cselekedeteiden keresztül ismerünk meg Téged…” És akkor ezt helyezzük gyakorlatba a 10-es csoporton belül. Nagyon jó”

Rav tanácsa a kongresszusról a lecke felkészüléssel kapcsolatban “Reggeli idézet”.

“…ma ez a legjobb a világcsoport számára – hogy meghatározzunk egy reggeli idézetet, és akkor mindenki azt olvassa a reggeli lecke előtt”

Hallgatni való: Az előző napi reggeli lecke felkészülése, mely letölthető a media archívumból (minden nyelven)

Olvasni való: Az előző napi reggeli lecke felkészülése, mely letölthető a Sviva Tova “Tanulási anyag” almenűből (korlátozott fordításban, magyarul nem, de ez ugyanaz mint a hallgatási anyag)

Rav tanácsa a kongresszusról:

“Meghatározom magamnak, hogy ilyen módon beszélek a Teremtővel a többiekről, napi öt alkalommal, 1-2 percet. (Azaz kérem a Teremtőt hogy segítse barátaimat, adja meg nekik a spiritualitást, míg az hogy velem mi történik nem érdekes) 1-2 perc öt alkalommal naponta, összesen 5-10 perc egy nap. Mindenkinek ki kell ezt próbálnia és meglátjátok majd milyen hasznos ez…”

f: H Zs   2013. május 01.