A helyes Hisszaronok (hiányosságok) begyűjtése

A helyes Hisszaronok (hiányosságok) begyűjtése

Fel kell, ébresszük szíveinket és keményen kell dolgoznunk. Elég olyan típusú kongresszusunk volt, hogy “adjál nekünk valamilyen feladatot és akkor mi azt teljesítjük”. Mostantól kezdve nem rendezünk majd kongresszust megfelelő felkészülés nélkül.

Mostantól csak akkor lesznek kongresszusok amennyiben a felkészülés megfelelő, és ezek a kongresszusok le lesznek rövidítve. Ennyi. Én figyelmeztetek mindenkit, aki odamegy a kongresszusra, hogy raktározzanak el jó és erős vágyat, belső nyomást, és Isten ments, semmilyen kritizálást ne vigyenek magukkal.

Én ezt mindenkinek mondom kivétel nélkül, azoknak, akik közel vannak, valamint azoknak is, akik innen messze vannak, mindez nem számít. Meg kell, hogy változtassuk hozzáállásunkat a kongresszusokkal kapcsolatban. Most már ezeken valóban az összes belső Hisszaron (sóvárgás) begyűjtésének kell meg történnie. Reménykedjünk abban, hogy ezt mindannyian meghallottátok, és, hogy megláthatom majd, hogy ti állandóan emelitek a szinteteket ezen, dolog segítségével. Mint tudjátok nem rendelkeztek semmilyen más cselekedettel, amivel a reformáló fényt magatokra vonzhatjátok, mely egyesültebb és igazabb lenne. Szóval fogadjátok el szavaimat, esetleg egy új módon, és teljes komolysággal.

A reggeli étkezésen, 2o13. június 21.
ford: Zs H