A Jövőbe látás képessége

“A bölcs képes a dolgokat előre látni”, és ő azt már előre meg is teszi. Mit jelent az hogy “Achishena” (az idő felgyorsítása)? “Én ébresztem fel a hajnalt”. Én maga ébresztem fel a sötétséget majd azt fénnyé változtatom.

Természetesen haladhatok előre enélkül is a kutyák segítségével. de legalább abba bele kell, hogy egyezzél hogy a kutyák azok valójában hozzád tartoznak. Ezek a te helytelen vágyaid, melyeket te már korábban korrigálhattál volna a csoporttal való egységünkön keresztül most úgy vannak számodra bemutatva mint különböző helyeken, különböző irányokból felbukkanó gyűlölők.

És most neked ide oda kell rohangálnod, ilyen-olyan dolgokat elrendezned, büntetéseket fizetve, és számtalan cselekedetet elvégezve. És mi az oka mindennek? Mindez azért történt mivel te nem korrigáltál bizonyos dolgokat belsőleg, és most azokat külsőleg kell korrigálnod. És mindazt külsőleg elvégezni sokkal hosszabb ideig tart, és téged sokkal nagyobb szenvedésre késztet.

A korrekciók annyira különböznek egymástól mint a korporealitás a spiritualitástól. Akár évekbe telhet ameddig a hibákat a materiális dimenzióban  korrigálnod ahelyett, hogy azokat egy másodperc alatt korrigáltad volna spirituális analízis által.

 Október 25-i, Shabbat lapról: Reggeli lecke 2o13. október 24.

f: Dr H Zs