Megkaptad a cselekvés terét, használ azt fel

Mi megkaptuk a megvalósítás jogát. “Megvalósítás” első sorban azt jelenti, hogy a személy lenullázza magát a tanár, a csoport és a tanulás előtt. És ugyanezt kell tennie az egész világ és a Teremtő előtt, és erről szól a teljes önlenullázás. Le kell ellenőrizzük annak mértékét, amekkora mértékben ez lehetséges a te környezetedben. Ez a módja annak hogy felkészíted magadat egy még magasabb szintű lenullázásra.

Az adakozás a világ többi részéből származik számunkra, és mi belépünk a csoportba, mely a tanárral tanul, felhasználva azokat a könyveket, melyeket nagy bölcsek írtak, stb. Ez azt jelenti, hogy mi rendelkezünk az adakozás kombinációjával, és éreznünk kell a felső erő munkáját azok mögött. Nincsen Más Rajta kívül. És akkor látjuk majd hogyan próbáljuk lenullázni magunkat ezen eszközök felé, azok befolyását felhasználva. Emellett megtanítják nekünk hogy mindaz amit kívül látunk, az a mi belső tulajdonságaink kitükröződése. Nekünk össze kell kapcsolódnunk azokból néhánnyal, míg másoktól le kell válasszuk magunkat, azaz mi megkaptuk a cselekedetek terét. Minden azon múlik hogy én abba beleegyezem-e vagy sem. Amennyiben én leválasztom magamat mindenkiről, amennyiben nem értek egyet a tanárral, amennyiben okosabbnak tartom magamat mindenki másnál, akkor majd úgy érzem lehetetlen megérteni azt amit a könyvek írnak, hogy többet értenék meg belőlük ha azokat egyedül olvasnám, úgy érzem majd semmi közöm ahhoz mi történik a világban, és tőled mindenki eltűnhet a horizonton túlra.

Azonban amennyiben a személy elkezdi érezni hogy mindazok az eszközök szükségesek, hogy mindez lelke lenyomata, hogy neki közelebb kell kerülnie hozzáju, azokkal összeolvadva, hogy neki olyannak kell lennie, mint “Én nemzetemen belül ülök”, és hogy ez az egyetlen út, akkor ez már teljesen más. Ily módon megnöveli érzékenységét a változásokra és sok időt takarít meg. Nem csak saját idejét hanem attitűdje is megváltozik, és úgy érzi “azt kívánom hogy minden velük történjen meg”.

Reggeli lecke 2o13 március 11.