Boldogságedző……… alkalmazás androidra

Szóval a lényeg az hogy a vasárnap esti Integrál Oktatás workshop után beindították a BB eddigi legnagyobb szabású terjesztési kampányát.

Az egész egy okos telefonokra feltehető “Boldogság Edző” alkalmazás kifejlesztésével kezdődik, tudományos alapon, három szinten, először kérdések feleletek módján “oktatás” szerűen, végül egy világméretű workshop-á bővülve.
Először is crowdfunding (most divatos eljárás, amikor az interneten a tömegeket kérik meg bizonyos projectek finanszírozására) módján megpróbálunk pénzt gyűjteni, bár állítólag már meg lenne rá a pénz, de ezt az akciót is mint kölcsönös projectet alkalmazva.
A cél 1ooooo USD elérése ami az iPhone és Android szoftverek elkészítéséhez lenne elegendő.
Tehát most hogy a project beindult van egy 48 órás terv, aztán egy hetes terv majd egy későbbi terv.
A 48 terv a következő: a világcsoport tagjait kérik hogy menjenek el a megadott crowdfunding link-re ott járuljanak hozzá a pénzösszeghez (az összeg nem számít, 1 USD a minimum amit be lehet fizetni) majd hagyjanak kommentárt az oldalon a project támogatására (nagyon fontos, hogy úgy mintha ártatlan kívülállók lennénk, semmi közünk a BB-hez, nem ismerjük az embereket a videón), majd terjesszük a linket és a projectet a Facebook-on vagy más internetes hálózatokon.
Ha minden jól megy megpróbálom veletek megnézni a rövid videót a project oldalán magyar fordítással hétfő este.
Azért van 48 órás első project mert statisztikák azt mutatjk ha egy project ugrásszerűen indul be az első két nap során akkor külső embereket is odavonz.
És itt most tényleg nem a pénz számít hanem azok akik beleadnak utána magukénak tekintik a projectet, és felhasználókká válnak és maguk is elkezdik terjeszteni.
vázlat: Bertók Tímea