Amikor kéritek

Azokat az eszközöket kell, keressétek mely rajtatok kívül található. A lényeg nem az, hogy ti rossz cselekedeteket hajtotok végre, a probléma az, hogy szükségetek van a felső erő segítségére. És ti kéritek, hogy az megjelenjen és segítsen nektek, mivel ti még nem vagytok korrigálva, és ti már megértettétek azt, hogy képtelenek vagytok ezt a korrekciót egyedül elvégezni, Ő az egyetlen, aki képes nektek segíteni. Azonban Ő nem jön, amikor hívjátok, mivel nektek Ő tőle azt kellene kérnetek, hogy Tőle az adakozás képességét kapjátok meg és ennek segítségével legyetek sikeresek.

Nektek finomítanotok kell ezt a helyzetet, és minden általatok átélt ellentétes alkalom felett létre kell hoznotok valamit, ami nem a ti részetek, azaz ki kell, fejlesszétek a valódi vágyat arra, hogy Ő neki adakozzatok. Mindez azért történik majd meg, mert a szívben található pontok melyekből ti álltok fedik magukat, és ezekből a szívben található pontokból jön majd létre a Galgalta ve Eynaim, míg a szívek többi részéből jön létre az AHP.

Ti majd felfeditek a Tifferet középső harmadát, mindezen felfedezések és a közöttük levő ellentéteken keresztül. Ez az egységetek, a cső, az adapter helye, ez az, amivé nekünk válnunk kell. Meg kell, valósítanunk mindezt a világ minden részén, és ezen az átmeneten keresztül felépítitek majd lelketeket mely teljesen a Tifferet közéspő harmadának ezen, pontjából indul majd ki, melyet ti az AHP-hoz mint anyaghoz, és a Galgalta ve Eynaim-hoz mint szándékhoz, szűrőhöz és visszavert fényhez csatoltok majd.

Reggeli lecke, 2o13 2o13 október 4.   Shabbat Lap 2o13. október 11.

ford: Dr H Zs